OPROEP HAAKGAREN STILLE HULP

Op dinsdagmorgen is er in ProRege (Woonkamer- Presentiekerk) een groep mensen actief die voor een Goed Doel haken en handwerken. Deze groep kan altijd uitbreiding gebruiken. Eén van degenen die dit belangeloos organiseren is Annie de Bruin. Zij geeft haaklessen in ProRege en Prowurk. Hiervoor is zij naarstig op zoek naar (restanten) garen voor een deelneemster die zelf niet in staat is het garen aan te schaffen. Daarom de oproep: Zou u/jij op zoek willen gaan naar (restanten) bollen wol, katoen, linnen, acryl o.i.d.? Elke bijdrage wordt zeer op prijs gesteld en kan via onderstaand telefoonnummer gemeld worden. In overleg kan het garen dan gebracht of opgehaald worden. Bedankt alvast voor de inbreng!

Monique Stavenga (06-57825031)

 

Een tweede eetclub?

De eetclub op donderdag is een groot succes gebleken. Elke week komen 12 alleenwonenden trouw naar Pro Rege om daar met elkaar de warme maaltijd te nuttigen, welke door vrijwilligers is klaargemaakt.

Met deze 12 deelnemers zit de eetclub echter vol, terwijl er nog mensen op de wachtlijst staan die ook graag samen met anderen in Pro Rege zouden willen eten.

Daarom zou het mooi zijn als er een tweede eetclub opgestart kan worden, misschien wel op avond.

Maar……..daar zijn vrijwilligers voor nodig, die bij toerbeurt voor deze groep willen koken.

Lijkt het je leuk om 1 keer per maand samen met nog een vrijwilliger voor een groep alleenwonenden te koken?

Neem dan contact op met:

Jannie van der Weg

Tel. 06-13670766 Email: jannievanderweg@gmail.com

 

Collectemunten verkoop

Het is weer mogelijk collectemunten te halen in Pro Rege. Van 18.45 tot 19.30 uur elke donderdagavond in zaal 1. Voor de betaling zijn machtigingskaarten aanwezig.

Taakgroep beheer.